Leergeld Randmeren ondersteunt veel kinderen met (een bijdrage) voor een fiets. Het lijkt zo gewoon het hebben van een fiets. Een fiets is namelijk voor (de meeste), kinderen onmisbaar als het gaat om naar school te gaan. Hierom zet Leergeld Randmeren samen met fietsenwinkels zich in om aan de vraag te voldoen. Een voorbeeld is de samenwerking met Fietsencentraal uit Ermelo. Leo Steijn is vanuit dit bedrijf betrokken geraakt bij Leergeld Randmeren. In de afgelopen maanden heeft hij al heel wat fietsen afgeleverd en kinderen blij gemaakt, zoals hier op de foto zichtbaar is.
Samenwerken met bedrijven is nodig om als Leergeld aan de vragen te kunnen voldoen. Er zijn steeds meer bedrijven die belangstelling hebben om iets te willen betekenen voor deze kinderen. Wilt u ook meedoen aan deze beweging van omzien naar elkaar en iets betekenen voor deze kinderen, voor meer informatie klik hier.