Hoe dient u een aanvraag in?

Als u voor de eerste keer een aanvraag bij Leergeld doet, komen wij graag bij u op huisbezoek. Het kan na ontvangst van uw aanvraag 1 á 2 weken duren voordat u wordt opgebeld om een afspraak in te plannen voor het huisbezoek. Dit is geen spannend bezoek. Graag kijken wij samen met u welke aanvraag of aanvragen u heeft, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Als wij u niet kunnen helpen, dan zoeken wij in ons netwerk naar andere hulp.

Als u in de afgelopen twee jaar al eens een huisbezoek van ons heeft gehad, krijgt u in principe geen bezoek van ons. Wij nemen uw hulpvraag dan gelijk in behandeling.

Na het huisbezoek en de verslaglegging wordt de aanvraag voorgelegd aan deze commissie. Zij bekijkt of eerst gebruik kan worden gemaakt van reeds bestaande regelingen, of dat Leergeld Randmeren ten behoeve van het kind een financiële bijdrage gaat leveren. 

Hierna ontvangt u schriftelijk bericht over de besluiten t.a.v. de aanvragen. 

 

U kunt een aanvraag doen via onderstaand knop. Vul de gevraagde gegevens zo duidelijk en volledig mogelijk in. Deze gegevens hebben wij nodig om de aanvraag zo goed en snel mogelijk te behandelen.

Voor wie

Hoe dient u een aanvraag in?

Veelgestelde vragen